Päätin siirtää blogini Phenomic-alustalle. Phenomic on React-pohjainen julkaisutyökalu, joka muodostaa Markdown-sisällöstä staattisen sivuston. Se muistuttaa Jekylliä, mutta sivustoon voi lisätä myös dynaamisia toimintoja React-komponenttien avulla.

Käytin aiemmin Gatsbya samaan tarkoitukseen. Phenomic on kuitenkin osoittautunut joustavammaksi. Phenomicilla voi esimerkiksi vapaasti kustomoida React-Routerin reitit.

Suosittelen Phenomicia yleiskäyttöiseksi pohjaksi React-sovellusten nopeaan kehittämiseen. Esimerkiksi Serverless.com käyttää samaa alustaa sivustonsa julkaisuun.

(Tietyistä teknisistä syistä johtuen Phenomic lisäsi blogini artikkelien URL-osoitteisiin perään vinoviivat. Mahdolliset RSS-syötteen seuraajat saattavat nähdä tuoreimmat kymmenen artikkelia kahtena, pahoittelut siitä.)

Published 12.9.2016