Kenneth Falck's Blog

Blogia yksinkertaistettu

Posted on 2010-04-26 by Kenneth Falck

Halusin hieman yksinkertaistaa blogisaittiani. Siirsin aiemmin oikealla puolella olleet linkkiblokit ylös valikkonapeiksi, joita painamalla saa kyseiset sisällöt esiin.

Toisin sanoen saitti keskittyy nyt enemmän pelkästään itse ydinsisältöön eli blogikirjoituksiin. Olen alkanut uskoa samaan periaatteeseen oikeastaan kaikissa webbisaiteissa. Turha sälä piiloon ja itse asia pääosaan.

Update:

Samalla lisäsin myös Facebook-kommentointimahdollisuuden kokeeksi. Se tulee tavallisten kommenttien perään artikkelisivuilla. En ole kauhean innokas siirtämään kommenttejani kokonaan Facebookiin, mutta kommentointi-widgettiä on ihan mielenkiintoista kokeilla. Silläkin uhalla, että nämä kaikki widgetit tekevät sivuista taas vähän monimutkaisia.