Kenneth Falck's Blog

Chrome 5 "beta" Macille

Posted on 2010-02-03 by Kenneth Falck

Minulta kesti hetken selvittää, että Chrome 5 -selainta ei saa Macille vielä beta-channelin kautta, vaan se pitää asentaa dev-channelista. Nämä molemmat kanavat löytyvät Googlen Early Access Release Channels-sivulta.

Toisin sanoen kyseessä ei ole vielä beta-versio (tämän hetkinen Mac-beta on 4.x) vaan kehitysversio. Otin kuitenkin käyttöön Chrome 5.0.307.1 devin ja huomasin ilokseni, että tässä versiossa on mukana Bookmark Sync. Chrome osaa nyt kirjautua Google-tunnuksilla sisään ja synkronoida kirjamerkit eri koneiden kesken.

Täytyy kokeilla hetken aikaa, onko dev-versio riittävän stabiili käyttää. Aiempaan beta-versioon voi palata suhteellisen helposti lataamalla vain Chromen uudelleen beta-channelista ja vetämällä sen vanhan päälle. Preferenssit ja historiat saattaa joutua tyhjentämään.