Kenneth Falck's Blog

Star Trek Online Beta

Posted on 2010-01-14 by Kenneth Falck

Ennakkotilasin viime viikolla Verkkokaupasta Star Trek Onlinen ja sain siitä hyvästä kutsun kokeilemaan betaa jo nyt. Ensimmäisten questien perusteella vaikuttaa oikein lupaavalta peliltä! Vartin sisään pelaamisen aloittamisesta pääsee jo tappamaan Borgeja vaiheisella, ohjaamaan USS Enterprise -tyyppistä avaruusalusta ja ammuskelemaan fotonitorpedoja sekä johtamaan away-tiimiä planeetan pinnalle.

En osaa verrata STO:ta aiempiin Star Trek -peleihin, kun en ole niitä juurikaan pelaillut, mutta yhdistelmä avaruusaluksella lentämisestä ja planeettojen pinnalla liikkumisesta tuntuu onnistuneelta. Jää nähtäväksi, miten nämä painottuvat pitemmälle pelatessa ja löytyykö pelistä riittävästi mielenkiintoista progressiota, jotta sitä jaksaa pelata kuukausia tai vuosia WoWin tapaan.

Kokeilin peliä MacBookillani Vistassa (NVIDIA GeForce 9400N) ja se kyllä pyörii, mutta oikea desktop-näytönohjain varmasti parantaa kokemusta.