Kenneth Falck's Blog

Civilization Revolution iPhonelle

Posted on 2009-10-11 by Kenneth Falck

Todella hyvä peli iPhonelle: Civilization Revolution. Peli on yksinkertaistettu versio Civilizationista ja toimii mainiosti puhelimessa. Perusidea on sama kuin oikeassa Civilizationissa, mutta peli etenee nopeammin ja sisältää vähemmän mikromanagerointia (esim. workereita ei ole lainkaan).

Ainoa negatiivinen puoli on joukkojen liikuttelun ja maailman selaamisen yleinen kankeus iPhonen pieneltä näytöltä. Tämä ei ole välttämättä pelin vika, sillä asiaa on kyllä mietitty, mutta ruudulle ei vain mahdu niin paljon kerrallaan. Pelin kontrolleihin kyllä tottuu aika äkkiä ja se toimii sutjakasti kun huomaa hyödyntää pinch-zoomia. Kosketusnäyttö sopii oikeastaan Civilization-tyyppisille peleille paremmin kuin hiiri.