Kenneth Falck's Blog

Remote Desktopin aktivointi Windows 7:ssä

Posted on 2009-09-07 by Kenneth Falck

Vihdoin keksin miten Remote Desktop -pääsy sallitaan Windows 7:ssä. Control Panelia selailemalla löytyvät ensin Windows Firewall -asetukset, joiden alta sen voi sallia Allow a program or feature through Windows Firewall -kohdan alta klikkaamalla Remote Desktop päälle, mutta eihän se tietenkään riitä. Tämän lisäksi pitää mennä System-asetuksiin, valita Remote Settings, ja sen alta Allow connections from any version of Remote Desktop (less secure) sekä tietysti vielä Apply tai OK.

Olen varmaan käyttänyt liikaa Maccia, kun tällainen Windowsin ajattelutapa ei tahdo enää tulla luonnostaan... (Macissa mennään System Preferenceistä Sharing-kohtaan ja näpäytetään Screen Sharing -rasti päälle :-)