Kenneth Falck's Blog

Like this story

Posted on 2009-06-16 by Kenneth Falck

Karin blogin kommenttien inspiroimana koodasin tähän blogiini simppelin "Like"-nappulan. Sen pitäisi toimia Facebookin tyyliin ajax-periaatteella. Kyseistä nappia voi läppäistä, jos kirjoitus viehätti, muttei huvita kokonaista kommenttia kuitenkaan kirjoittaa.

Olen itse huomannut, että Facebookin "Like"-toiminto on paljon käyttökelpoisempi kuin erilaiset 5-tähden scoret tai "thumbs-up/down"-tyyppiset arvostelut. Ne vaativat arvostelijalta tietoista ajatustyötä, mutta Like-nappia voi painaa aika huoletta, jos jutussa vain on jotain hauskaa tai kiinnostavaa.

PS. Hakkereille tiedoksi, että tätä Like-nappia on helppo huijata esim. keksit tyhjentämällä, mutta sillä onnistuu lähinnä muuttamaan yhtä counteria tietokannassa...