Kenneth Falck's Blog

Vinkki: iPhone paranee radikaalisti kontaktiryhmillä

Posted on 2009-03-21 by Kenneth Falck

Minulla on historiallisesti ollut sadoittain yhteystietoja kännykässä. Useimmat ovat vanhoja bisneskontakteja tai tuttuja, joihin en ole ollut vuosiin yhteyksissä, mutta joita en ole kuitenkaan halunnut poistaa lopullisesti.

Hiljattain huomasin, että iPhone tukee mainiosti kontaktien ryhmittelyä. Ryhmittelyn voi tehdä helposti esimerkiksi Macissa Address Bookissa vetämällä kontaktit haluttuihin ryhmiin.

Parasta tässä on se, että iPhone muistaa mikä ryhmä on käytössä. Kun lähettää tekstiviestiä tai soittaa puhelua, näkyviin tulee oletuksena kyseinen ryhmä. Itselleni loin ryhmän nimeltä "Quick", jossa on parikymmentä useimmin kontaktoimaani henkilöä, ja muihin pääsen käsiksi parilla klikkauksella tarvittaessa.

Nyt suuri joukko "turhia" kontakteja pysyy tallessa mutta pois tieltä normaalikäytössä.