Kenneth Falck's Blog

Kevätsiivousta

Posted on 2009-03-11 by Kenneth Falck

Tänään tein vihdoinkin sen mitä olen suunnitellut jo nelisen vuotta: heivasin roskiin / kierrätykseen kaikki ne tavarat, jotka ovat lojuneet koskemattomina kaapeissa viime muutosta lähtien. Voin sanoa, että tunne on vapauttava. Litomaan lähti vaatteita, verhoja, laukkuja, keittiökamoja, sähkötarvikkeita, joulukoristeita, lautapelejä, kodinelektroniikkaa ja paljon muuta krääsää.

Nurkissa on kyllä sellaistakin, josta ei vaan raaski luopua. Kuten esimerkiksi C-64, Amiga 2000, PSX, PS2 sekä joukko erilaisia syntikoita, miksereitä ja efektilaitteita. Turhasta PC-raudasta olen onneksi oppinut hankkiutumaan eroon, vaikka edelleen kovalevyjä, kaapeleita, ruuveja, muistipiirejä ja PCI-kortteja tuppaa lojumaan hyllyissä. Siirtyminen kokonaan valmiiksi koottuihin koneisiin, lähinnä Macceihin, helpottaa näiden heivaamista roskiin.

Tarkoitus olisi ostaa tänä vuonna oma asunto, jos taloudellinen tilanne pysyy vakaana ja Helsingin asuntojen hintakehitys on suotuisa. Kaappien tyhjennys vähän ennakoikin tätä, sillä ideaalinen zen-sisustukseni koostuisi lähinnä pöydällä olevasta iMacista, ja kaikki muu turha krääsä olisi minimoitu. En kylläkään odota pääseväni ihan tähän. :-)