Kenneth Falck's Blog

Quest Helperillä uutta iloa WoWiin

Posted on 2009-02-15 by Kenneth Falck

Asensin hiljattain ensimmäistä kertaa Quest Helper -laajennuksen WoWiin. Se paransi pelikokemusta uskomattoman paljon. Questien tekeminen ei ole enää satunnaista tarpomista ympäri maastoa, vaan Quest Helper näyttää kätevästi kartalla, mihin kannattaa seuraavaksi mennä missäkin järjestyksessä.

Kyse ei ole siis niinkään questien spoilaamisesta, vaan suorittamisesta fiksussa järjestyksessä. Quest Helperin kartasta näkee esimerkiksi hyvin, milloin yksi alue on "tyhjennetty" ja kannattaa siirtyä eteenpäin.

Warhammer Onlineen on sisäänrakennettu hieman samantapainen toiminnallisuus. Siinä questien suoritusalueet näkyvät kartalla, joten pelaaja tietää aika hyvin, missä on syytä liikkua. Pidän kuitenkin WoWin Quest Helperistä vielä enemmän, koska se kertoo myös optimaalisen reittijärjestyksen.

Warhammeria ja Conania ei olekaan kauheasti tullut enää pelattua, mutta WoWi jaksaa edelleen innostaa (nyt level 72 rogue).