Kenneth Falck's Blog

Mac OS X -ajurit Logitech G15-näppikselle

Posted on 2009-01-31 by Kenneth Falck

Huomasin, että Logitechiltä on ilmestynyt beta-versio Mac OS X -ajureista G15-näppäimistölle. Kaivoin kokeilumielessä vanhan G15:ni esiin ja kyllähän se toimii. LCD:ssä on samantapaiset sovellukset kuin Windows-puolellakin ja peleille saa omat näppäinprofiilit.

Vinkkinä Windows-näppäimistön käyttöön Macissa: System Preferencesistä (Keyboard & Mouse | Modifier Keys ...) kannattaa vaihtaa Option- ja Command-näppäimet keskenään. Silloin peukalo osuu luonnostaan omppunäppäimen kohdalle (Windowsissa Alt), ja Windows-näppäin taas toimii vasempana Alttina.

Olen itse aika tottunut kotona Applen matalaprofiiliseen alumiininäppikseen, joten en tiedä viitsinkö siirtyä G15:een enää. Windows-layout aiheuttaa pientä skitsofreniaa Macin käytössä, mutta voisihan sitä kokeilla, alkaako tökkiä pahemmin.