Kenneth Falck's Blog

Windows 7 beta 1 (build 7000)

Posted on 2009-01-08 by Kenneth Falck

Tulipa imuroitua ja asennettua virallinen Windows 7 beta 1 (x86 build 7000), joka on nyt tarjolla MSDN-asiakkaille. Tämä on bitilleen sama versio kuin TPB:ssä jakelussa ollut ISO-image.

Steve Ballmer julkaisi betan CES 2009 keynotessa ja sen pystyi heti imuroimaan MSDN:stä.

Täytyy muuten sanoa, että Microsoftin keynotet ovat aika onnettomia Applen vastaaviin verrattuna... Epämääräisiä esityksiä siitä, miten Windows 7:n taskbar on vähän hankalampi ja monimutkaisempi kuin Vistassa, ja päälle paatosmaista julistusta miten Windows ja Microsoft hallitsevat kaikkien elämää nyt ja tulevaisuudessa. Mikseivät nämä kaverit voi nöyrtyä hieman ja tehdä vaan kiltisti sellaisia käyttöjärjestelmiä, joita ihmisten on kiva käyttää?