Kenneth Falck's Blog

iPhone 3G Unlock ja Elisan SIM onnistui

Posted on 2009-01-02 by Kenneth Falck

Raportoin vaan lyhyesti, että onnistuin vihdoin asentamaan yellowsn0w 0.9.1 -unlockin iPhone 3G:hen ja soittamaan sekä vastaanottamaan puheluita Elisan SIM-kortilla.

Asentamiseen liittyi aika paljon yritystä ja erehdystä. Loppujen lopuksi palautin iPhoneen ensin iTunesilla virallisen 2.2-firmwaren, jailbreakkasin sen QuickPwnilla ja aktivoin puhelimen iTunesissa Soneran SIM-kortilla. Sitten asensin yellowsn0w:n Cydialla sen omasta lähteestä. Sen jälkeen piti vielä tehdä jonkinlainen yhdistelmä puhelimen buuttaamista, network-asetusten resetointia, airplane-moodissa käymistä ja SIM-kortin ottamista hetkeksi ulos. Yllä linkatusta blogikirjoituksesta löytyy neuvoja, mitä kannattaa kokeilla.

Update: yellowsn0w 0.9.4 (päivittyy Cydiasta) toimii myös Elisan SIMmillä. Vähän joutui taas vekslailemaan tuota buuttaamista ja muita asioita, mutta lopulta lähti toimimaan. Voi olla, että pitää välillä vain odotella hetken aikaa kärsivällisesti.