Kenneth Falck's Blog

Domainit pois Network Solutionsista

Posted on 2008-11-18 by Kenneth Falck

Päätin siirtää kaikki domainini GoDaddyyn. Olen aiemmin pitänyt niitä Network Solutionsissa, koska rekisteröin ensimmäiset domainini vuoden '99 tienoilla. Silloin InterNIC-perintö oli vielä vahva ja Network Solutions oli luontevin paikka rekisteröidä uudetkin domainit.

Vuosien varrella Network Solutions on alkanut ottaa päähän yhä enemmän monessakin suhteessa. Koko palvelu on kovin sekava käyttää ja sisältää paljon historian painolastia esimerkiksi erilaisten NIC-handlejen muodossa. Ja aina kun kirjautuu sisään, saitti yrittää kaupitella krääsää, niin että hädin tuskin löytää ylläpitoliittymän.

Hyväksyessäni domainien siirtoa GoDaddyyn tämä vielä oikein huipentui, sillä Network Solutionsin webbiliittymä ei tarjoa mitään mahdollisuutta hyväksyä siirtoja. Sen sijaan piti soittaa heidän (24/7) puhelinpalveluun ja pyytää kiltisti kahdelta eri asiakaspalvelutytöltä Authorization Code jokaiselle domainille. Tietysti yrittivät joka välissä puhua ympäri, että enkö kuitenkin jäisi Network Solutionsin asiakkaaksi, niin saisin sellaisen ja sellaisen special-diilin.

Lopulta tuo siirto kuitenkin onnistui, sain koodit sähköpostiin, ja nyt pitäisi muutaman päivän sisällä myös tämän kfalck.netin siirtyä GoDaddyyn. Jos jotain menee rikki niin saattaa olla saitti hetken offline.