Otin käyttöön Acquia Drupalin tällä saitilla. Sen Community-tilaus on toistaiseksi ilmainen, joten tämä on hyvä tilaisuus kokeilla Acquiaa käytännössä.

Siirtyminen tavallisesta Drupalista Acquiaan oli helppoa. Piti vain ensin disabloida ne third-party-moduulit, jotka Acquiassa kuuluvat "coreen", ja sitten vaihtaa Acquia 1.0.2:n koodi vanhan Drupal 6.6:n tilalle. Lopuksi moduulit takaisin päälle ja homma toimii kuten ennenkin. Omat moduulit, oma teema sekä loput third-party-moduulit toimivat kakistelematta.

Katsotaan onko Acquiasta sitten muuta iloa, kuin laajempi moduulivalikoima. Ainakin omat Drupal-saitit saa kivasti rekisteröityä Acquia Networkiin, jossa näkyy niiden uptime-status sekä esimerkiksi asentamattomat päivitykset. Hälytykset tulevat myöskin sähköpostilla.

Published 30.10.2008