Kenneth Falck's Blog

Älä yövy Ramadassa

Posted on 2008-10-09 by Kenneth Falck

Tässä on arvosteluni Hotel Ramada London Docklandsista: Uskomatonta paskaa.

Buukkasin täältä huoneen FOWA-konferenssin ajaksi. Ajattelin että Ramada on luotettava ketju, FOWA suositteli sitä, ja hotellin sivuilla annettiin ymmärtää, että se sijaitsee on aivan kyseisen tapahtumahallin yhteydessä. Neljä tähteä ja hienot näköalat Thames-joelle. Mitäpä sitä sen enempää pohtimaan.

Vielä mitä. Ensinnäkään hotellihuoneessa ei ole minkäänlaista minibaaria tai muuta jäähdytysvälinettä. Netti maksaa 15 puntaa vuorokaudessa ja toimii ETHERNETillä. Ei tietoakaan WLANista. Eikä ethernet-kaapelista. Joskus muinoin kanniskelin omia kaapeleita mukana reissatessa, mutta luulin jo siirrytyn langattomaan aikaan hotelleissa.

Ei täällä jokinäköalaakaan ole. Ikkunasta näkyy joku tehdasalue tuolla Lontoon lähiöissä. Sänky on kova ja natisee. Matkalaukkua ei saa laitettua mihinkään. Telkkarissa ei ole CNN:ää. Aamiainen maksa(isi) 15 puntaa (19 eur) omaa rahaa.

Niin ja ei tämä myöskään ole lähelläkään ExCel-konferenssikeskusta. Kyseinen paikka on remontissa, ja se kyllä laajenee vuonna 2010 ulottumaan tämän hotellin lähelle. Mutta toistaiseksi konferenssiin kuljetaan shuttle-busseilla, koska sinne ei mene edes jalankulkuväylää.

Ehkä tässä tuli jo avauduttua riittävästi. Jännä miten monta tällaista pikkuasiaa luo huonon mielikuvan hotellista. Olisin ollut paljon tyytyväisempi esimerkiksi halvempaan ja vaatimattomampaan hotelliin, jossa olisi kuitenkin ollut ilmainen WLAN ja oikea sijainti.