Kenneth Falck's Blog

Warhammer Online on hyvä

Posted on 2008-09-22 by Kenneth Falck

Pari iltaa pelattu (Witch Elf Rank 10) ja täytyy sanoa, että pidän Warhammer Onlinesta. Vanhalle WoWaajalle peli aukeaa helposti ja maailma on paljon mielenkiintoisempi kuin esimerkiksi Age of Conanissa.

Voisi melkein sanoa, että WAR tuntuu WoW-kloonilta, jota on viritetty vähän monipuolisemmaksi. Esimerkiksi PvP on integroitu syvällisemmin peliin, kun vastakkaisilla puolilla olevat hahmoluokat (kuten High Elfit ja Dark Elfit) kulkevat kehittyessään rinnakkaisia "polkuja" ja ottavat välillä yhteen RvR-alueilla. En tosin ottanut vielä juurikaan kontakeja vihollisiin, mutta vaikuttaisi, että Rank-erotkin on tasoitettu taistelualueilla.

PvE-puolella WAR on myös paljon monipuolisempi WoWin joskus melko yksiulotteisiin questeihin nähden. Hahmon kehittymistä seuraa "tarina", joka etenee luvuittain ja kappaleittain. Peli pitää myös kirjaa erilaisista saavutuksista, kuten uusien lajien löytämisestä tai vihollispelaajien tappamisesta, ja myöntää sitä mukaa titteleitä. Täytyy mainita myös Public Questit, jotka ovat yleisellä pelialueella tapahtuvia tehtäviä, joihin pelaajavat voivat osallistua yhteisvoimin ilman sen kummempaa suunnittelua tai tiimejä.

Pienelläkin kokemuksella Warhammer Online - Age of Reckoning tuntuu siis oikein mielenkiintoiselta peliltä, ja siinä on aineksia wowintappajaksi.