Kenneth Falck's Blog

UMF5 ja kesäloma takanapäin

Posted on 2008-07-27 by Kenneth Falck

Aurinkoinen helleviikonloppu Turun Kupittaanpuistossa oli hieno päätös kesälomalle. Suosittelen Hamburger Börs -hotellia konstailettomaan ja siistiin yöpymiseen Turun ydinkeskustassa. Päiväsaikaan kannattaa käydä myös joen varrella olevissa laivoissa juomassa ja vaikka syömässäkin.

UMF:n perjantai oli vähän hiljainen mutta sen huipentui Edu Kehäkettusen, Stig Doggin ja DJPP:n kelkka-asentoon.. Festarialueella oli sitä tyypillisen suomalaista perusnihkeilyä, että osalla anniskelualueista loppuivat oikeudet jo puolelta öin, eikä alueiden välillä voinut tietenkään liikkua alkoholijuomia kanniskellen, vaikka koko puisto oli K-18. Järjestysmiesten pääasiallinen funktio oli estää festivaalivieraita viemästä olutta terassilta A terassille B.

Lauantaina Kupittaa saavutti sen oikean festaritunnelman pienestä sekoilusta huolimatta. Reippaamman illanvieton avasi Rotterdam Gabber Führer ja siihen perään oikein menevä ja tunnelmallinen setti Hannulelaurilta (feat. Tommi Forsström). Rumpujen soittaminen livenä toi tähän musiikkityyliin ihan omanlaistaan elävyyttä. Elektroniset soundit ja efektit olivat kohdallaan ja haitsut hallussa ;-)

Loppuillat UMF:ssä olivat vähän mitäänsanomatonta perus-dj-settiä "Urheilu"hallissa. Paras meininki olisi ollut hallin ulkoterassilla. Siellä myytiin juomiakin, mutta varmaan jonkin säädöksen takia ei enää soitettu musiikkia. UMF5 ei kuulemma ollut mikään yleisömenestys, joten saa nähdä miten ensi vuonna käy.