Kenneth Falck's Blog

SwirlyMMS iPhonelle hintaan 8 USD

Posted on 2008-07-10 by Kenneth Falck

Huomasin juuri, että SwirlyMMS vanhalle iPhonelle on päivittynyt versioon 1.1. Tämä versio on maksullinen ($8 kertamaksu), ja toimii vihdoinkin oikealla käyttöliittymällä Inboxeineen ja Outboxeineen. Aiempihan vain tallensi viestien mediatiedostot levylle ja ne piti avata erillisellä ohjelmalla.

Tämä on kahdessa mielessä mielenkiintoinen juttu. Ensinnäkin nyt on selvää, että iPhonelle saa ihan kunnollisen MMS-tuen. Toisekseen on jännää, että myös jailbreakattujen puhelinten softamarkkinoilla löytyy bisnestä. SwirlyMMS:äähän ei voi asentaa ennen kuin puhelin on kräkätty.

Äsken muuten päivitin myös iTunesin 7.7:ään ja nyt sieltä löytyy sitten uudelle iPhone 3G:lle tarkoitettu App Store, jossa on tarjolla 24 sovellusta. Mitään MMS:ään viittaavaa ei kyllä vielä ole, ainoastaan AIM-asiakasohjelma.