Kenneth Falck's Blog

Blogi siirretty Drupaliin

Posted on 2008-07-05 by Kenneth Falck

Siirsin kesälomaprojektina blogini WordPressistä Drupal 6.2:een, joskin se näyttää lähes samalta kuin ennenkin. Hommaan kului aikaa noin yksi päivä, josta suurin osa oli WordPress import-pluginin puukottamista toimimaan 6.2:ssa. Sen avulla WP:stä pystyy dumppaamaan koko blogin kommentteineen XML-tiedostoksi ja importtaamaan sen Drupaliin.

Muilta osin aikaa kului lähinnä oman teeman virittämiseen samankaltaiseksi kuin vanha Kubrick-pohjainen WordPress-teemani. Otin pohjaksi Minnellin (Drupalin kiinteäleveyksinen oletusteema) ja muutin hieman taustavärejä ja fonttikokoja. Suhteellisen helppoa hommaa yhtä CSS-tiedostoa puukottamalla.

Virittelen tässä vielä erilaisia pikkujuttuja kuntoon ja kommentteja mahdollisista toimimattomuuksista saa mielellään laittaa.