Kenneth Falck's Blog

iPhone firmware 1.1.4 ja PwnageTool

Posted on 2008-06-04 by Kenneth Falck

Päivitin iPhoneni firmwaren versiosta 1.1.2 versioon 1.1.4. Parhaimpia uudistuksia ovat mahdollisuus järjestellä työpöydän ikonit ja vetää myös webbilinkkejä työpöydälle. Nyt minulla on siinä esim. Facebook ja Google Reader, ja harvoin tarvitut ikonit taas on piilotettu kakkossivulle pois tieltä.

Tämä ei ole eritysen uutta, mutta pihtailin päivityksen kanssa, kunnes uskalsin kokeilla PwnageToolia. Se toimii hiukan eri tavalla kuin vanhat vastaavat, sillä se generoi custom firmware -tiedoston, jonka voi päivittää puhelimeen normaalisti iTunesilla. Latasin käytännössä puhelimeen ensin iTunesin normaalin 1.1.4-päivityksen ja ajoin sitten PwnageToolin.

Uudessa versiossa tuli muuten myös GSM-tukiasemapaikannus Google Mapsiin. Se löysi ainakin kotini Mannerheimintieltä, joskin työpaikka taas paikantui Lounais-Venäjälle. Täytyy kokeilla toimivuutta lisää.