Kenneth Falck's Blog

Age of Conan rulettaa

Posted on 2008-06-03 by Kenneth Falck

Olen pelaillut parin päivän ajan Age of Conania ja täytyy sanoa että pidän siitä. Monen vuoden WoWin pelaamisen jälkeen AoC tuo toisaalta kivaa vaihtelua MMORPGailuun, mutta on toisaalta riittävän samankaltainen, jotta sitä osaa heti pelata.

Paatuneen WoWaajan kannalta AoC:n tarina ja maailma ovat tietysti ihan erilaisia, koska kaikki hahmot ovat ihmisiä. Hahmoluokat muistuttavat ideoiltaan WoWia (ja varmaan kaikkia muitakin vastaavia MMORPGeja), mutta ovat vähän erilaisia yhdistelmiä.

Olen pelaillut vasta noin levelille 14 asti, joten en osaa sanoa pysyykö peli mielenkiintoisena level cappiin (80) asti. Alku on ainakin todella vauhdikasta, kun saa heti käyttöönsä skill pointseja, useita pettejä, kaikenlaisia aseita ja combo-liikkeitä ja niin edelleen. Myöskin single-player-instanssit heti pelin alusta lähtien ovat mainio ajatus, jotta voi sooloilla rauhassa, vaikka serveri olisi täynnä aloittelevia newbieitä.