Kenneth Falck's Blog

iMac-ensituntumaa

Posted on 2007-06-27 by Kenneth Falck

blogimg/blog_224.jpg

TNT toimitti vihdoinkin uuden iMaccini tänään. Alkukokemukset olivat oikein positiivisia, pientä Software Updateen liittyvää katastrofia lukuunottamatta. Mac OS X yritti nimittäin heti päivittää itsensä versioon 10.4.10, ja jostain syystä (taustalla oli mm. iChat webcameineen pyörimässä) päivitys jäi jumiin, jonka jälkeen kone buuttaili vain kernel panicciin.

No, system restore -levyillä asia korjaantui ja päivitys meni läpi. Sen jälkeen Macci toimii kuten voi odottaakin, eli koneen perusasetukset WLANia ja webcamilla napattua profiilikuvaa myöten hoituvat parissa minuutissa. Wizardi kyselee automaattisesti kaiken tarvittavan ensimmäisessä buutissa, ja sen jälkeen Macci on käyttövalmis.

iMacin näyttö on kirkas ja kiva (24" 1920x1200). Se myöskin taipuu "negatiiviseen vertikaaliseen kulmaan" alaviistoon, eli toimii vaikka löhöäisi tuolilla. Muutenkin katselukulma on aika anteeksiantava, varsinkin verrattuna aiempaan ViewSonic VX912-monitoriini.

Täytyy seuraavaksi kokeilla miten World of Warcraft pyörii ja toimiiko XP/Vista hyvin boot campin alta...