Kenneth Falck's Blog

Saunalahden pakotettu dataetu

Posted on 2007-06-17 by Kenneth Falck

Ajattelinpa tässä peruuttaa Saunalahden privaattiliittymääni tilaaman dataedun, kun nykyään on riittävästi käytettävissä datapakettia työnkin puolesta. Vaan eipäs onnistunut niin helposti.

Ensinnäkään Saunalahden web-hallinnassa ei ole minkäänlaista mahdollisuutta peruuttaa tilaamiaan lisäpalveluita. Sieltä voi kyllä tarkastella luetteloa tilaamistaan palveluista ja tilata niitä lisää parilla klikkauksella, mutta peruuttaminen ei vaan onnistu.

No, sentään löytyi palautelomake, jonka kautta voi lähettää asiakaspalveluun pyynnön lisäpalvelun lopettamisesta. Vastauskin tuli muutaman päivän päästä, mutta se oli kieltävä. Dataetua ei voi lopettaa, koska se on uusiutuvasti määräaikainen aina vuodeksi kerrallaan (vaikka onkin kuukausimaksullinen!), ja olisi kuulemma joskus maaliskuussa pitänyt irtisanoa, jos olisi halunnut.

Jep jep. Enpä muista yhtään tilanneeni palvelua tuollaisilla sopimusehdoilla, mutta ehkä ne olivat sitten sitä pientä pränttiä, tai muuttuivat jonkun mainoskirjeen mukana tulleella tiedotteella joskus... Mutta ei se mitään, maksellaan nyt dataetua tyhjästä sitten ensi maaliskuuhun asti. Kiitos "hienosta" asiakaspalvelusta, Saunalahti.