Kenneth Falck's Blog

Oulussa jo kolmatta kertaa tänä vuonna

Posted on 2007-06-11 by Kenneth Falck

blogimg/blog_217.jpg

Istuskelenpa tässä taas vaihteeksi Oulun Hotelli Arinassa, syön Hesen kanasalaattia, ja yritän keksiä aihetta seuraavaan kolumniin, jonka deadline meni jo. Arina on muuten lempihotellini täällä. Se on konstailemattoman business-henkinen ja keskustassa lähellä kaikkea.

Oli mielenkiintoista kävellä muutama kortteli ympäriinsä ja tutkailla, löytyisikö McDonaldsia. Nähtävästi Hesburger on kuitenkin Oulussa samassa statuksessa kuin macci keskieurooppalaisissa kaupungeissa, sillä hesejä tuli heti kaksi vastaan muutaman sadan metrin välein, kun taas macceja ei näy missään... Ei se mitään, salaatti onkin oikeastaan parempaa, vaikken niistä majoneesipainotteisista hampurilaisista taas niin välitä.

Arinan hotellihuoneessa tuli myös vastaan kummallisin käyttöliittymäviritys pitkään aikaan (kuvassa). Ilmastointikontrollissa on kaksi funktionappia: tuulettimen kuvaa painamalla voi säätää tuulettimen tehoa, ja käsiä heiluttelevan ukon kuvaa painamalla saa LCD-näytössä olevan käsiä heiluttelevan ukon vilkkumaan. Wtf? :D