Kenneth Falck's Blog

Bassoradio toimii

Posted on 2007-02-11 by Kenneth Falck

Täytyypä todeta, että Bassoradio (102.8 MHz) on ensimmäinen radiokanava, jonka viitsii jättää päälle senkin jälkeen, kun kelloradio on herättänyt aamulla. Olen nimittäin yleensä tottunut heräämään Kissiin, mikä on tarkoittanut käytännössä niiden samojen hittirenkutusten kuuntelua yhä uudelleen ja Vappu Pimiän joka-aamuinen ylipirteyskin on vähän menettänyt makunsa. Edu Kehäkettusella ja Roberto Rodriguezilla on paljon mielenkiintoisempaa läppää. :)

Bassohan palasi taajuuksille vuodenvaihteen radiolupien uudelleenjaon jälkeen, jolloin myös oman työntantajani Radio Aalto ja Radio Rock aloittivat. Noita ei ole tullut kauheasti kuunneltua, mutta enpä taida olla kohderyhmääkään.

Bassoradio on myös ensimmäinen radiokanava, jossa oikeasti soi välillä sellaista musiikkia, jota voisi kiinnostaa ostaa kaupasta. Harmi vaan, ettei kanavan webbisaitilla ole mitään järkevää tietoa kulloinkin soivista biiseistä, ja muutenkin ohjelmien infosivut ovat vähän epämääräisiä. Formaattiin sopisi myös hyvin esimerkiksi haastattelujen tarjoaminen jälkeenpäin podcasteina. Tänäänkin heräsin Proteuksen haastatteluun, mielenkiintoinen tyyppi joskin tekee huonoa musaa. ;-)