Kenneth Falck's Blog

Amsterdamissa nyt sitten

Posted on 2006-09-07 by Kenneth Falck

Blogitan tästä ihan piruuttaan GPS-lokaationi talteen. Amsterdam on muuten siitä jännä paikka, että täällä voi juoda olutta 100 metrin säteellä yhdessä baarissa ilotalojen ja ganjatuoksujen keskellä, ja kulman takana toisessa baarissa rikkaiden karttaa selailevien turistien joukossa. Kaikki tuntuvat jotenkin tulevan toimeen keskenään, vaikken tiedä onko kumpikaan puoli kovin iloinen toisen olemassaolosta.

Huomisaamusta alkaen tapitetaankin sitten kolme päivää putkeen ökyhinnoiteltuja IBC:n konferenssisessioita RAI-messukeskuksessa. Ökyhinnoiteltu on myös tämän hotellin netti: 24h accessista 22 euroa. Mutta 3G-GPRS-liikennekin maksaa aika premiumia roamatessa.. Miksi Internetistä pitää maksaa ulkomailla niin jumalattomasti, vaikka ne paketit kulkee oikeasti samoja halpoja yhteyksiä pitkin kuin paikallistenkin asukkaiden? Maailmassa On Virhe.