Kenneth Falck's Blog

Kielekeselailu myös sähköpostiin

Posted on 2005-12-12 by Kenneth Falck

blogimg/blog_79.jpg

Olen käyttänyt Firefoxin tabeja netin selailemiseen siitä lähtien kun päätin siirtyä kokonaan Internet Explorerista pois. Minusta ne ratkaisevat oivasti sen ongelman, että Windowsin tehtäväpalkki täyttyy hetkessä lukemattomista ikkunoista eikä moniajo enää toimi kunnolla.

Käytän myös Thunderbirdiä sähköpostin lukemiseen. Nyt joku on näemmä keksinyt, että siinäkin voisi hyödyntää kielekeideaa useamman sähköpostin avaamiseen kerralla näytölle.

Lieneekö hyödyllistä vai turhaa kikkailua? Odotan mielenkiinnolla Thunderbirdin versiota, jossa nuo tabit ovat mukana. Nykyisessä 1.5 RC1:ssä niitä ei vielä näy.

Thunderbird on muuten melkoisen toimiva sähköpostisovellus niin tavallisten IMAP-serverien kuin Exchangenkin kanssa. Exchange vaati pientä virittelyä erikoiskansioiden suhteen (Sent Items, Trash, jne.) mutta sen jälkeen IMAP-yhteys pelaa mainosti sekä Windowsista että Mac OS X:stä.