← Back to front page

Posted on in

Mashable raportoi IE6 No More-kampanjasta, jonka taustalla on useita tunnettuja web-startuppeja. Ota sinäkin IE6-varoitusbanneri täältä ja sijoita se kotisivullesi heti body-tagin perään.

Varoitus näyttää tällaiselta, kun sivuille surffaa IE6:lla:

4 Comments
trm 5.8.2009 15:41:27

Kunnioitettava kampanja. Ainoa, mikä tuossa mietityttää on se, että nykyään suurin osa ie6:laisia on varmastikin yrityskäyttäjiä, jotka ovat firmojensa ict-puolen "fiksujen" ohjelmistohankintojen uhreja.

Sitä kun on edelleenkin käytössä suljettua ie6-only softaa käytössä yrityksissä ja MS ja MS-softatalot eivät ole ilmeisesti saaneet tuota asiaa ratkotuksia, tai niitä vain ei kiinnosta. Tuollainen kampanja vain yllyttää niin hyvässä kuin pahassa asentelemaan firman tietoturvakäytäntöjen ohi ylimääräisiä selaimia.

mika 5.8.2009 21:34:27

http://www.ie6nomore.com/corporate-users.html

Bro 6.8.2009 17:15:59

Galtsuki on ollu tuossa (tai jossain vastaavassa) kamppiksessa mukana jo jonkun aikaa, tosin hieman ärsyttävämmän rumalla valituksella vielä. :)

Teemu Hauhia 7.8.2009 10:16:43

Useamppi norjalainen saitti aloitti tuollaisen kampanjan jo alkuvuodesta.

Suomessa ei ehkä vain uskalleta suututtaa käyttäjiä pakottamalla heitä päivittämään selaimensa varsinkin kun suurin osa noista käyttäjistä ei välttäämättä edes tiedä mikä on selain. Heille se on vaan internet. Toisaalta tietämys lisääntyisi tuollaisella kampanjalla.

Meillä heinäkuun visiteistä 12% käytiin IE6-selaimella, joten ei tuo enää hirveän iso luku ole. Saitin yleisö edustaa aika lailla kaikkia suomalaisia, joten suurin piirtein tuossa laajuudessa IE6 saattaa olla Suomessa käytössä. Jos ei oteta huomioon versionumeroita, niin Firefox on meillä suosituin selain.

Comments are closed.